h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’de şüpheli bir aracı takip eden motosikletli polisler kaza geçirdi: 2 kişi yaralandı

İzmir’de şüpheli bir aracı takip eden motosikletli polisler kaza geçirdi: 2 kişi yaralandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde şüpheli bir aracın dur ihtarına uymaması üzerine takip başlatan motosikletli polis ekibi, virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Kazada hafif şekilde yaralanan 2 polis memuru, hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası kaçan aracın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir aracın dur ihtarına uymaması sonucu başlayan kovalamacada meydana gelen kazada, motosikletli polis ekibi bariyerlere çarpıp yaralandı. Olay, Anadolu Caddesi Gümüşpala ayrımı yakınlarında meydana geldi. Şüpheli aracın dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlaması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timler Amirliği tarafından takibe alındı. Ancak polis memurları motosikletin kontrolünü kaybedip bariyerlere çarparak yola savruldular. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan polis memurları, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan müdahalenin ardından polis memurlarının kol ve bacaklarında kırıklar olduğu belirtildi. Kaçan aracın yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Gümüşhane’de bir evin teras ve çatı katı yangında kül oldu!

Sıradaki haber:

Gümüşhane’de bir evin teras ve çatı katı yangında kül oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.