h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’deki ‘laf atma’ olayının şok görüntüleri yayınlandı

İzmir’deki ‘laf atma’ olayının şok görüntüleri yayınlandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde, zanlının yerden bir şey alıp kaçtığı görülüyor. Olayın şüphelisi polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, bir kişinin hayatını kaybettiği kavganın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Olay, dün akşam saatlerinde Yıldız Caddesi ile Türbe Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, A.B.Y. ve Medet Ferhan Şengün arasında yolda yürürken bir laf atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.B.Y., Şengün’ü göğsünden bıçakladı. Şengün, kanlar içinde yere yığıldı ve olay yerine çağrılan 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayetin güvenlik kamerası görüntüsünde, A.B.Y. ile Şengün arasında arbede yaşandığı, cinayet zanlısının yere düştüğü ve Şengün’ün uzaklaştığı, bıçaklı zanlının ise bir şeyler alıp arkasından gittiği görülüyor. Şüpheli A.B.Y. psikolojik sorunları olduğu belirtilerek polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma ise devam ediyor.

Artvin’de trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Sıradaki haber:

Artvin’de trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.