h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma Çeşme’de Sıkı Denetim Yapıyor

Jandarma Çeşme’de Sıkı Denetim Yapıyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde yılbaşından bu yana gerçekleştirilen denetimlerde jandarma ekipleri tarafından aranan 17 kişi yakalandı. Denetimler Germiyan, Reisdere ve Ovacık mahalleleri ile Çeşme gişelerinde yoğunlaşmaktadır. Yapılan kontrollerde 2 tabanca ve 60 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Vatandaşlar da şüpheli durumları gördüklerinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vermeleri konusunda uyarıldılar.

Çeşme İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşından bu yana İzmir’in Çeşme ilçesinde denetimlerini sürdürerek, aranan 17 kişiyi yakaladı. Özellikle Germiyan, Reisdere ve Ovacık mahalleleri ile Çeşme gişelerinde Komando, Asayiş ve Trafik timlerinin denetimleri devam ediyor. Gerçekleştirilen kontroller sırasında 17 kişinin arandığı bilgisine ulaşıldı ve bu kişiler yakalandı. Ayrıca, 2 tabanca ve 60 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara, şüpheli durumları gözlemlediklerinde cesurca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermeleri konusunda uyarılar ve bilgilendirmeler yapıldı.

Galata’da şüpheli bir olay: Norveçli turist ölü bulunurken, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

Sıradaki haber:

Galata’da şüpheli bir olay: Norveçli turist ölü bulunurken, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.