h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma ekipleri silah kaçakçılığına yönelik operasyon düzenledi, 2 kişi tutuklandı.

Jandarma ekipleri silah kaçakçılığına yönelik operasyon düzenledi, 2 kişi tutuklandı.

Aydın’ın Söke ilçesinde düzenlenen operasyonda bir eve yapılan baskında çok sayıda silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda 20 tabanca, 2 otomatik pompalı tüfek ve çeşitli silah parçaları bulundu. M.S.A. ve M.B.D. isimli şahıslara ait evlerde yapılan aramalar sonucunda ele geçirilen silahlar ve malzemeler incelenmek üzere emniyete teslim edildi. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Söke’de gerçekleşen baskında, polisler çok sayıda silah ele geçirdi ve 2 şüpheli tutuklandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Tabanca İstihsali ve Silah Ticareti” içeren bir soruşturma kapsamında harekete geçti. İstihbarat bilgilerine göre, M.S.A. ve M.B.D.’nin ikametlerine operasyon düzenlendi. Ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 20 tabanca, 65 ağzı açılmış namlu, 33 tabanca yedek parçası, 2 otomatik pompalı tüfek, 101 farklı çapta tabanca fişeği, 51 çeşitli tabanca parça ve tertibatı ile 30 silah tamir ve yapımında kullanılan alet ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’da polis, bir evde uzun namlulu silah ve çelik yelek buldu

Sıradaki haber:

Adana’da polis, bir evde uzun namlulu silah ve çelik yelek buldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.