h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma, evini uyuşturucu üretim merkezi haline getiren şüpheliyi yakaladı

Jandarma, evini uyuşturucu üretim merkezi haline getiren şüpheliyi yakaladı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki Ulaş Mahallesinde bir şüpheli, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda evinde yakalandı. A.A. adlı şüphelinin evinde yapılan aramalarda 2 kök kenevir bitkisi, 70 gram esrar, 2 hassas terazi, kenevir öğütme aparatı, uyuşturucu kullanma aparatları ve bitki yetiştirmede kullanılan gübre ele geçirildi. Şüpheli, yasadışı ekim, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ergene ilçesinin Ulaş Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri bir operasyonla uyuşturucu imalathanesine dönüşen bir şüpheliyi gözaltına aldı. Ulaş Mahallesi’nde ikamet eden A.A. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelinin evinde arama yaptı. Yapılan aramalarda 2 adet kök kenevir bitkisi, yaklaşık 70 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi, kenevir öğütme aparatı, uyuşturucu kullanma aparatı ve bitki yetiştirme işlemlerinde kullanılan sıvı gübre ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Jandarma ekipleri A.A. isimli şüpheliyi yasadışı ekim, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçlarıyla gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gönüllüler, kan bağışı kampanyasına destek verdi

Sıradaki haber:

Gönüllüler, kan bağışı kampanyasına destek verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.