h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma, kaçak içki ticaretine karşı operasyon düzenledi

Jandarma, kaçak içki ticaretine karşı operasyon düzenledi

İpsala'nın Kocahıdır köyünde yapılan bir ev aramasında 28 litre ev yapımı içki ve 9 şişe gümrük kaçağı içki bulundu. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli bir kişinin evinde yapılan arama sonucunda sahte içki ve kaçak alkollü içkiler ele geçirildi ve şüpheli gözaltına alındı.

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Kocahıdır köyünde yapılan bir ev aramasında, jandarma ekipleri tarafından 28 litre ev yapımı içki ile 9 şişe gümrük kaçağı içki bulundu.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. İpsala ilçesine bağlı Kocahıdır köyünde jandarma ekipleri tarafından yapılan kontrol ve denetim faaliyetleri esnasında, şüpheli bir kişinin evinde arama yapıldı.
Yapılan arama sonucunda, 28 litre ev yapımı sahte içki ve gümrük kaçağı olan 9 şişe şarap ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

Batman’da aracın buzdolabı ve stepnesinde gizlenmiş 124 kilo uyuşturucu bulundu

Sıradaki haber:

Batman’da aracın buzdolabı ve stepnesinde gizlenmiş 124 kilo uyuşturucu bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.