h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma ve AFAD kayıp vatandaş için seferber oldu, kayalıklardan düşen adam 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Jandarma ve AFAD kayıp vatandaş için seferber oldu, kayalıklardan düşen adam 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Tunceli'nin Hozat ilçesinde kaybolan yaşlı bir kişi, jandarma ve AFAD ekiplerinin 4 saat süren çalışması sonucu bulundu. Kayalıklardan düşüp yaralanan vatandaş, 6 saat boyunca kar yağışının altında bekledi. Kurtarılan Yağcı, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye götürüldü.

Tunceli’nin Hozat ilçesinde kaybolduğu bildirilen bir kişi için güvenlik güçleri ve AFAD harekete geçti. İlgili kişinin kayalıklardan düşerek yaralandığı tespit edildi ve yaklaşık 4 saat süren bir çalışmanın ardından kurtarıldı.

İn köyü mezrasına bağlı olan Hozat ilçesinde, 62 yaşındaki Düzgün Yağcı adlı vatandaşın kaybolduğu bilgisi üzerine jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaklaşık 4 saatlik bir çalışmanın sonucunda, vatandaşa ulaşıldı. Kayadan düşerek çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan ve 6 saat boyunca kar altında bekleyen talihsiz adam, sedyeye alınarak zorlu arazi koşullarında 4 saat taşındı ve ardından 112 sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Yağcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Samsatlı öğrenci, yüzme yarışmasında birincilik elde etti

Sıradaki haber:

Samsatlı öğrenci, yüzme yarışmasında birincilik elde etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.