h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • JASAT, 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan bir kişiyi yakaladı

JASAT, 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan bir kişiyi yakaladı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, aranmakta olan bir kişi, 50 yıl hapis cezası ile jandarma tarafından yakalandı. İ.K. adındaki şahıs, suç işlemek amacıyla kurulan bir örgüte üye olmak ve fuhuşa teşvik etmek/aracılık etmek suçlarından hakkında 14 kez yakalama kararı bulunuyordu. Yakalanan İ.K., adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Burhaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, daha önce kesinleşmiş 50 yıl hapis cezasına çarptırılan İ.K. isimli bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Edremit Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, suç işlemek amacıyla kurulan bir örgüte üye olmak ve fuhuşa teşvik etmek veya aracılık etmek suçlarından dolayı İ.K. hakkında 14 ayrı yakalama kararı bulunmaktaydı. Ayrıca kendisi hakkında kesinleşmiş 50 yıl 9 ay hapis cezası da verilmişti. Yapılan operasyon sonucunda İ.K. yakalanarak gözaltına alındı.
İ.K., adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandı ve Burhaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Sonsuzluğa uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın için veda töreni düzenlendi

Sıradaki haber:

Sonsuzluğa uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın için veda töreni düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.