h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaçmaya çalışan mahkum, polisi vurularak yakalandı

Kaçmaya çalışan mahkum, polisi vurularak yakalandı

Samsun'da hakkında kesinleşmiş 15 yıl 8 ay 14 gün hapis cezası bulunan ve birkaç gün önce cezaevinden firar eden bir hükümlü, polis tarafından yakalandı. Firari olan hükümlü, Kasten yaralama, uyuşturucu bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranıyordu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hükümlünün saklanabileceği yerleri araştırdı ve İlkadım ilçesinde bir adreste gizlendiğini tespit etti. Yapılan operasyon sonucunda hükümlü yakalandı ve emniyetin işlemlerinin ardından tekrar cezaevine gönderildi.

Samsun’da hakkında kesinleşmiş 15 yıl 8 ay 14 gün hapis cezası bulunan ve birkaç gün önce cezaevinden kaçan bir mahkum, polis tarafından yakalandı.

Kasten yaralama, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma veya uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma gibi suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş 15 yıl 8 ay 14 gün hapis cezası bulunan hükümlü H.Ş. (32), birkaç gün önce cezaevinden kaçtı. H.Ş.’nin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve şahsın saklanabileceği adresleri araştırmaya başladı. Polis, sürekli takip sonucunda H.Ş.’nin İlkadım ilçesinde bir adreste saklandığını tespit etti. Yapılan bir operasyonla firari mahkum yakalanıp gözaltına alındı.

Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Şehitlerin hedef alındığı provokatif mesajlarıyla ilgili yasal süreç başlatıldı

Sıradaki haber:

Şehitlerin hedef alındığı provokatif mesajlarıyla ilgili yasal süreç başlatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.