h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kafenin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarıyla söndürüldü

Kafenin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarıyla söndürüldü

Kocaeli İzmit ilçesinde bir kafenin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Olay, Yahya Kaptan Mahallesi Arkadaş Sokak'taki bir kafede meydana geldi. Kafe çalışanları dumanları fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümesini engelledi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafenin bacasında çıkan yangın, hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yahya Kaptan Mahallesi Arkadaş Sokak’taki kafede başlayan yangın, hemen fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangın kontrol altına alındı ve büyümeden söndürüldü. Yangının neden çıktığına dair soruşturma başlatıldı.

Vatandaşların Yaşam Konforunu Artırmaya Devam Edecek Başkan Sandıkçı

Sıradaki haber:

Vatandaşların Yaşam Konforunu Artırmaya Devam Edecek Başkan Sandıkçı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.