h Dolar 34,1005 % 0.2
h Euro 38,0571 % 0.2
h Sterlin 45,3152 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,99 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Isparta’da 50 bin TL değerinde şahsi ve ziynet eşyaları çalınan şahıs, 116 saatlik kamera incelemeleri ve 8 kilometrelik şüpheli takibi sonucunda yakalandı. Şüphelinin, evin çevresinde keşif yaparken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri bulunuyor.

10 Ocak tarihinde Turan Mahallesi’nde bulunan dubleks sitedeki birinci kattan, ev sahiplerinin olmadığı bir gece pencereyi tornavida ile açarak 50 bin TL değerindeki şahsi ve ziynet eşyaları çalındı. Olayın ardından Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve 116 saat boyunca kamera incelemeleri yaparak şüphelinin izini sürdü. Şüphelinin gece saatlerinde evin çevresinde 5 kez keşif yaptığı belirlendi. Yüzünde kapişon, maske ve elinde siyah eldiven bulunan şahıs M.D olarak tespit edildi. Güvenlik kameralarında şüphelinin eve girişi, keşif yaparken görüntülendiği anlar ve dikkatle etrafını kontrol ederek uzaklaştığı anlar yer alıyor.

Kamera takibi sonucunda şüphelinin adresi tespit edilerek gözaltına alındı. M.D isimli şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tofaş marka bir otomobil, benzin hortumu patlayınca alev topuna döndü.

Sıradaki haber:

Tofaş marka bir otomobil, benzin hortumu patlayınca alev topuna döndü.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.