h Dolar 34,2867 % 0.48
h Euro 37,2174 % 0.48
h Sterlin 44,7794 % 0.81
h Altın (Gr) 2.977,60 %0,80
h BIST100 9.058,40 %0,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kamerası cep telefonuna kaydedilen yolcu, otobüs şoförüne yumruk atarak camını patlattı

Kamerası cep telefonuna kaydedilen yolcu, otobüs şoförüne yumruk atarak camını patlattı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobil sürücüsü, yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilerek saldırı gerçekleştirdi. Otobüs şoförüne küfürler eden sürücü, camı yumruklayarak patlattı. Saldırı anları cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı. Yedek kaptan ise olayla ilgili jandarmaya başvurdu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir yolcu otobüsü ile kavga eden bir otomobil sürücüsü olay anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay, Alanya’nın Okurcalar Mahallesi’nde meydana geldi. Yolcu otobüsü, bir kırmızı ışıkta durduğunda, yanında duran bir otomobil sürücüsü tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan sürücü, otobüs şoförüne küfür etti ve camını yumruklayarak kırdı. Saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarken, yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından otobüsün yedek şoförü jandarmaya başvurarak şikayette bulundu. Yedek şoför, olayı şu şekilde anlattı: “Alanya’dan Antalya istikametine giderken Alarahan Kavşağı’na yaklaştığımızda arkamızdan bir araç kornaya basarak yer istedi. Müsait olmadığımız için onu arkamızda tuttuk. Yol verdiğimizde aniden sol tarafımıza geçip küfür etti ve camı yumruklayarak kırdı.”

Bağcılar’da yaşanan kan davası cinayetiyle ilgili karar açıklandı: Sanık, mahkemede “Size hesap vereceğim” dedi.

Sıradaki haber:

Bağcılar’da yaşanan kan davası cinayetiyle ilgili karar açıklandı: Sanık, mahkemede “Size hesap vereceğim” dedi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.