h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kameraya yansıyan o an: Otomobil durmayan hırsıyla kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı…

Kameraya yansıyan o an: Otomobil durmayan hırsıyla kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı…

Kırıkkale'de gerçekleşen üç ayrı trafik kazası, KGYS kameraları tarafından kaydedildi. Birinci kaza, Nokta Kavşağı'nda hızını alamayan bir aracın kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile çarpmasıyla meydana geldi. İkinci kaza ise Atatürk Bulvarı'nda bir aracın önde seyreden başka bir otomobile çarpmasıyla yaşandı. Üçüncü kazada ise Alparslan Türkeş Bulvarı'ndaki İtfaiye Kavşağı'nda iki aracın çarpışma anı kaydedildi.

Kırıkkale’deki üç trafik kazası, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından kaydedildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan videolarda, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Nokta Kavşağı’nda hızını kontrol edemeyen bir aracın, kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile çarptığı görüldü. Ayrıca Atatürk Bulvarı’nda seyir halinde olan bir aracın, önünde seyreden başka bir otomobile çarptığı anlar da kameralara yansıdı. İtfaiye Kavşağı’nda ise Alparslan Türkeş Bulvarı’nda seyir halinde olan iki otomobilin çarpışması kaydedildi.

Antakya’da iş yeri alev topuna döndü, kullanılamaz duruma geldi

Sıradaki haber:

Antakya’da iş yeri alev topuna döndü, kullanılamaz duruma geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.