h Dolar 34,2427 % -0.11
h Euro 37,0958 % -0.11
h Sterlin 44,5136 % 0.45
h Altın (Gr) 3.008,34 %0,54
h BIST100 8.841,46 %1,45
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kamyon, ana yola girmek isteyen araçla çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Kamyon, ana yola girmek isteyen araçla çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Zonguldak'ta kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, araçta bulunan sürücü hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ederken yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Zonguldak’ta Hafif Ticari Araçla Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Zonguldak’ın Bakacakkadı mevkisinde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyon, anayola çıkmak isteyen bir hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan aracın sürücüsü Bahattin Pirecioğlu yaşamını yitirdi.

Olay, Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde gerçekleşti. Kamyon sürücüsü Atakan T. (24), 67 ADC 582 plakalı araç ile Örmeci köyü mevkisine geldiğinde direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, anayola girmeye çalışan Bahattin Pirecioğlu’nun (38) kullandığı 34 RZ 5787 plakalı Ford marka hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonun önünde sürüklenen araç takla atarak ters döndü.

Kaza sonucunda kamyon, şiddetli çarpışmanın etkisiyle bariyerleri kırarak şarampole yuvarlandı. Sıkışan aracın sürücüsü Bahattin Pirecioğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Elif Y. (26) ve kamyon sürücüsü Atakan T. ise yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Bahattin Pirecioğlu’nun cansız bedeni ise otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Antalya’da engelli park alanlarını ihlal eden 625 sürücüye ceza kesildi

Sıradaki haber:

Antalya’da engelli park alanlarını ihlal eden 625 sürücüye ceza kesildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.