h Dolar 34,2875 % 0.14
h Euro 37,2108 % 0.14
h Sterlin 44,5223 % -0.01
h Altın (Gr) 3.004,65 %-0,23
h BIST100 8.876,94 %0,05
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kamyonetin çarptığı köpek yaralandı ama şans eseri hayatta kaldı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Kamyonetin çarptığı köpek yaralandı ama şans eseri hayatta kaldı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Mersin'de bir köpek, kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Köpeğin daha önce tüfekle vurulduğu ve arka bacağını kaybettiği belirtildi. Kamyonetin olay yerinden kaçarak yoluna devam ettiği görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı. Köpek, bakım evine götürülerek tedavi altına alındı. Veterinerler, köpeğin hayati tehlikeyi geçtiğini ve tedavisinin devam edeceğini bildirdi. Eğer biri köpeği sahiplenmek istiyorsa, köpeği sahiplendirmeye açık olduklarını söyledi.

Mersin’de bir kamyonet tarafından ezilen bir köpek yaralı bir şekilde kurtuldu. Bu anlar ve aracın durmadan yoluna devam etmesi, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Köpek, bir yıl önce tüfekle vurulduğu için arka sağ bacağını kaybettiği öğrenildi.

Olay, Tarsus ilçesinde bulunan Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi’nin önündeki yolda meydana geldi. Bir yıl önce tüfekle vurulan ve bakım evine götürülen köpeğe, bu kez bir araç çarptı. Barınak önündeki yolda bulunan köpek, “Mutlu” ismi verilen köpek, yerde yattığı sırada bir kamyonet tarafından ezildi ve iki tekerlek kısmen üzerinden geçti. Kamyonet sürücüsü durmadan yoluna devam ederken, köpek yaralanmış halde bakım evi veterineri ve görevlileri tarafından içeri alınarak tedavi edildi. Köpeğin hayati tehlikesi atlatıldı ve tedavisi gözetim altında devam edilecek.

Tarsus Belediyesi Veteriner Hekimi Nuri Tehneldere, tedavi işlemlerini gerçekleştirdiği engelli köpek Mutlu için, “12 Ocak Cuma günü saat 11.45 civarında bir vatandaş tarafından ezildi ve vatandaş tüm uyarılara ve bağırışlara rağmen durmadı. Köpeğin halini bile merak etmeden yoluna devam etti. Köpeği 12 Ocak günü tedavi altına aldık. Bugün dördüncü gününde Mutlu çok daha iyi durumda, hayatı büyük ölçüde kurtuldu diyebiliriz. Zaten engelli olduğu için sağ arka ayağı yok ama şu an burada köpeğimizin tedavisini tamamen Tarsus Belediyesi olarak üstlendik. Sahiplenmek isteyenler için Mutlu’yu sahiplendirebiliriz” şeklinde konuştu.

Diyarbakır’da iki düşman grup arasında silahlı çatışma: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralı

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da iki düşman grup arasında silahlı çatışma: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.