h Dolar 34,2908 % 0.09
h Euro 37,0037 % 0.09
h Sterlin 44,4915 % -0.04
h Altın (Gr) 3.131,38 %0,12
h BIST100 8.736,74 %-1,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kamyonun kontrolü kayboldu, çarptığı 8 araçtan biri metrelerce sürüklendi

Kamyonun kontrolü kayboldu, çarptığı 8 araçtan biri metrelerce sürüklendi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir kamyon sürücüsü kontrolünü kaybederek park halindeki 8 araca çarptı. Çarptığı araçlardan biri metrelerce sürüklenirken kamyon refüje çarparak durabildi. Kazada şans eseri yaralanma olmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya’da Kontrolden Çıkan Kamyon 8 Araça Zarar Verdi

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde, bir sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, park halindeki 8 araç hasar gördü. Kamyon, çarptığı araçlardan birini uzun bir mesafe sürükledikten sonra refüje çarparak durabildi.

Kaza, sabah saatlerinde Tandoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Kamyon şoförü A.A.’nın Yeşilçam Caddesi üzerinde seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda yol kenarındaki park halindeki 8 araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir araç uzun bir mesafe sürüklendi ve kamyon refüje çarparak ancak durabildi. Kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Şans eseri yaralanan olmazken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Arama motorlarında daha fazla tıklama alabilmek için başlığı dikkat çekici bir şekilde seçtik.

Armutçuk’taki madencilerle buluşan Mutlu, işçilerle bir araya geldi

Sıradaki haber:

Armutçuk’taki madencilerle buluşan Mutlu, işçilerle bir araya geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.