h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kandil simidi ikramıyla Nilüfer Belediyesi’nden güzel bir jest

Kandil simidi ikramıyla Nilüfer Belediyesi’nden güzel bir jest

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Regaip Kandili'nde vatandaşlara kandil simidi ikram ederek birlikte oldu. Belediye, ilçenin farklı camilerinde toplam 6 bin kişilik simit dağıtımı gerçekleştirdi. Ayrıca belediye çalışanlarına da simit ikramı yapıldı. Başkan Erdem, kandili kutlayarak Rabbimden birlik ve beraberlik dileğinde bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Regaip Kandili’nde vatandaşlarla bir araya geldi ve kandillerini kutladı. Bu özel gecede Nilüfer Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında kandil simidi dağıttı. Toplamda 10 ayrı camide, namaz sonrasında 6 bin kişilik kandil simidi ikram edildi. Ayrıca, Nilüfer Belediyesi Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası’nda da belediye çalışanlarına simit ikramı yapıldı. Başkan Erdem, Halk Evi önünde çalışanları ve FSM Cami’nden çıkan vatandaşları ziyaret ederek kandillerini tebrik etti. Erdem, kandilin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyerek, birlik ve beraberlik içinde nice kandillere ulaşılmasını temenni etti.

Doğuştan görme engelli bir hafız, müezzinlik görevini başarıyla yerine getiriyor

Sıradaki haber:

Doğuştan görme engelli bir hafız, müezzinlik görevini başarıyla yerine getiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.