h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kanserle mücadele eden okul müdürü, öğrencilerinden destek dolu bir mesajla buluştu

Kanserle mücadele eden okul müdürü, öğrencilerinden destek dolu bir mesajla buluştu

Erzincan'ın Ulalar bölgesindeki 75. Yıl Bayrak İlk ve Ortaokulu öğrencileri, kanser tedavisi gören okul müdürlerine destek olmak için kalp şeklinde bir organizasyon düzenledi. Kalp şeklinin ortasına "sizi çok özledik" yazan öğrenciler, müdürlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek moral vermeye çalıştı. Okul müdürünün bir an önce iyileşip sağlıklı bir şekilde dönmesi için tüm öğrenciler ve öğretmenler destek verdi.

Erzincan’da Ulalar 75. Yıl Bayrak İlk ve Ortaokulu öğrencileri, kanser tedavisi gören okul müdürlerine destek olmak için harika bir harekete imza attılar. Okul müdürleri Kocaeli’nde tedavi görüyor ve öğrenciler ona moral vermek amacıyla bir araya geldi. Okul bahçesinde kalp şekli oluşturan öğrenciler, kalbin ortasına “sizi çok özledik” yazısı yazdı. Karnelerini alırken karışık duygular yaşayan öğrenciler, müdürlerinin bir an önce sağlığına kavuşup okula dönmesini diliyor. Hep bir ağızdan “geçmiş olsun müdürüm, sizi çok seviyoruz, sizi çok özledik” diyen öğrenciler, kanser hastası müdürlerine destek vermek adına öğretmenlerinden büyük destek aldılar. Bu duygusal ve anlamlı organizasyona katılan öğrenciler, sıcak bir mesajı sosyal medya üzerinden müdürlerine iletti.

Katliam gibi kazada 8 kişinin ölümünün yargılaması başlıyor

Sıradaki haber:

Katliam gibi kazada 8 kişinin ölümünün yargılaması başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.