h Dolar 34,2250 % 0.26
h Euro 37,1280 % 0.26
h Sterlin 44,6498 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,83 %0,84
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kar kürüme ve tuzlama aracının Bilecik’te devrildiği haberini duydun mu?

Kar kürüme ve tuzlama aracının Bilecik’te devrildiği haberini duydun mu?

Pazaryeri ilçesinde karayolunda kar kürüme ve tuzlama işlemi yapan bir kamyonun devrildiği bildirildi. Kamyon sürücüsü kazadan yaralanmadan kurtulurken, olay yerine jandarma ve belediyeye ait iş makineleri gönderildi. Kazanın ardından karayolu kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de olay yerine giderek inceleme yaptı. Kabaca özetlemek gerekirse, Pazaryeri'de bir tuzlama kamyonu şarampole devrildi ve sürücü yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından önlemler alındı ve Pazaryeri Belediye Başkanı da incelemede bulundu.

Pazaryeri ilçesinde karayolunda kar kürüme ve tuzlama çalışması yapan bir kamyonun devrildiği bildirildi. 06 BVY 775 plakalı kamyon, Fıranlar köyü yakınlarındaki şarampole kayarak devrildi. Kamyon sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu ve olay yerine jandarma ve belediyenin iş makinesi gönderildi. Pazaryeri Belediyesine ait iş makineleriyle kamyon kaza yerinden kaldırıldı ve karayolu kontrollü bir şekilde Jandarma tarafından sağlandı. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de kaza yerine giderek incelemelerde bulundu.

Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki hedeflere yönelik hava saldırısında 25 nokta etkisiz hale getirildi.

Sıradaki haber:

Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki hedeflere yönelik hava saldırısında 25 nokta etkisiz hale getirildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.