h Dolar 34,1534 % 0.03
h Euro 38,2373 % 0.03
h Sterlin 45,9514 % 0.14
h Altın (Gr) 2.935,70 %0,11
h BIST100 9.829,19 %-0,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kar Yağışında Belediye, Olumsuzlukları Önlemek İçin Çabalıyor

Kar Yağışında Belediye, Olumsuzlukları Önlemek İçin Çabalıyor

Bilecik'in Söğüt ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım aksadı. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, tüm ekiplerin sahada olduğunu belirterek, kar kürüme, tuzlama ve kurtarma araçlarıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. 1 kar kürüme ve tuzlama aracı, 1 grayder, 2 bekoloder, 2 traktör ve 2 tuzlama aracıyla cadde ve ara sokakların açık tutulduğunu vurgulayan Sever, tüm belediye personeline teşekkür etti.

Söğüt ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışıyla ilgili olarak Belediye Başkanı İsmet Sever bir açıklama yaptı. Bilecik genelinde etkili olan kar yağışı, Söğüt ilçesinde ulaşımı olumsuz etkiledi. Başkan Sever, tüm ekiplerin ve araçların sahada olduğunu belirterek, “Yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçen ekiplerimiz ve belediye bünyesine kattığımız araçlarımızla 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde tüm sokakları kar küreme, tuzlama ve kurtarma araçlarımızla temizlemeye devam ediyoruz. 1 kar küreme ve tuzlama aracı, 1 greyder, 2 bekoloder, 2 traktör ve 2 tuzlama aracıyla çalışan ekiplerimiz, tüm cadde ve sokakları açık tutmak için gayret gösteriyor. Bu süreçte emek sarf eden tüm belediye personelime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı, Atölyeye ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ Ödülü Verdi

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı, Atölyeye ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ Ödülü Verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.