h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karabük Üniversitesinde öğrencilere sıcak çorba ikramı

Karabük Üniversitesinde öğrencilere sıcak çorba ikramı

Karabük Üniversitesi, sınav haftasında öğrencilerin motivasyonunu artırmak için çorba ikramı yapıyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Kamil Güleç Kütüphanesi'nde oluşturulan stant, öğrencilere sıcak ve besleyici çorba sunuyor. Bu uygulama, öğrencilerin enerjilerini yükselterek derslerine odaklanmalarına ve sınav haftasında destek almalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Çorba ikramı, final haftası boyunca sabah ve akşam saatlerinde devam ediyor. Öğrenciler, bu tür etkinliklerle kendilerini düşünen Üniversiteye teşekkür ediyor.

Karabük Üniversitesi, öğrencilerin sınav motivasyonunu artırmak amacıyla sıcak çorba ikramına başladı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesinde bir stant oluşturarak öğrencilere çorba dağıtmaya başladı. Bu uygulama, soğuk kış günlerinde öğrencilere besleyici ve enerji verici bir seçenek sunarak, onların derslere daha odaklanmalarını ve sınav haftasındaki öğrencilere destek olmalarını amaçlıyor. Uygulama, final haftası boyunca sabah 9.00-9.30 ve akşam 18.30-19.00 saatleri arasında devam edecek. Öğrenciler, çorba ikramından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Üniversitenin öğrencileri düşündüğünü görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Karkamış Sınır Kapısı’nda Tır, Beklenmedik Bir Şekilde Yanarak Kül Oldu

Sıradaki haber:

Karkamış Sınır Kapısı’nda Tır, Beklenmedik Bir Şekilde Yanarak Kül Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.