h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karabük’te ahşap bir ev yangın sonucu kül oldu

Karabük’te ahşap bir ev yangın sonucu kül oldu

Karabük'ün Yenice ilçesinde çıkan yangında tek katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ev sahibinin evde olmadığı sırada çıktığı belirtilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karabük’ün Yenice ilçesinde bulunan bir köyde, Ismail Karabasan’a ait olan tek katlı ahşap ev, bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın sonucunda tamamen kullanılamaz hale geldi. Haber verildiğinde jandarma, itfaiye ve arazöz ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ne yazık ki, eve verilen zarar o kadar büyüktü ki, tamamen yanarak kullanılmaz duruma gelmişti. Yaşanan olay üzerine soruşturma başlatıldı. Karabük’ün Yenice ilçesinde bir evin tamamen yandığı yangın olayıyla ilgili detaylar haberimizde.

Hatay’da konteyner yangını: Olay yerinde büyük panik yaşandı!

Sıradaki haber:

Hatay’da konteyner yangını: Olay yerinde büyük panik yaşandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.