h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karabük’te yaşanan silahlı kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Karabük’te yaşanan silahlı kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Karabük'te gece saatlerinde yaşanan silahlı kavgada, bir kişi hayatını kaybetti. Kavga, Bayır Mahallesi'ndeki bir cadde üzerinde meydana geldi. İddialara göre, G.S. ve oğlu O.S. isimli kişiler, bilinmeyen sebeplerle karşı tarafla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.S. silahını alarak ateş etti. Bu sırada, kavgayı ayırmak isteyen ve meyhanede garsonluk yaptığı öğrenilen Yaşar Koçak, silahtan çıkan mermilerin isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Yaşar Koçak, hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. G.S. olaydan sonra kaçarken, oğlu O.S. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karabük’te gece saatlerinde meydana gelen silahlı kavga sonucunda, bir kişi hayatını kaybetti. Bayır Mahallesi Fevzi Fırat Caddesi’nde gerçekleşen olayda, G.S. ve oğlu O.S. isimli şahısların bilinmeyen bir nedenden dolayı karşı taraf ile tartışmaya başladığı öne sürüldü. Tartışmanın büyümesi üzerine G.S., aracına giderek silahını aldı. Bu sırada olayı fark eden ve bir meyhanede garsonluk yaptığı belirtilen Yaşar Koçak, kavgayı ayırmak amacıyla dışarı çıktı. Ancak G.S.’nin silahından çıkan mermiler, Yaşar Koçak’a isabet etti ve ağır şekilde yaralandı. Olay sonrası G.S. kaçarken, oğlu O.S. ise gözaltına alındı. Yaşar Koçak (37), Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı fakat hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya’da meydana gelen ev yangınında 4 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Konya’da meydana gelen ev yangınında 4 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.