h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karabük’teki Olayda 2 Çocuk tarafından 20 aracın çizilmesi görüntülendi

Karabük’teki Olayda 2 Çocuk tarafından 20 aracın çizilmesi görüntülendi

Karabük’te park halindeki araçlara zarar veren 2 çocuğun görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Kayabaşı Mahallesi'nde yaşanan olayda çocuklar, 20 aracı çizerek büyük bir zarara neden oldu. Çizikleri fark eden araç sahipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından 2 çocuğun eylemini gördükten sonra polise başvurdu.

Karabük’te bulunan Kayabaşı Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, park halindeki yaklaşık 20 aracı çizerek zarar veren 2 çocuk görülüyor. Sabah saatlerinde araçlarının çizildiğini fark eden araç sahipleri, güvenlik kamerasını inceleyince şok oldu. Görüntülerde, çocukların araçları kasıtlı bir şekilde çizdiği açıkça görülüyordu. Olayın ardından araç sahibi mağdurlar, durumu polis merkezine bildirip şikayetçi oldu. Bu çocukların niçin bu şekilde zarar verdiği ve başka hiçbir araçta olmayan bu davranışın sebebi ise henüz bilinmiyor. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı ve çocukları yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Varto ilçesinde Regaip Kandili, dualarla kutlandı

Sıradaki haber:

Varto ilçesinde Regaip Kandili, dualarla kutlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.