h Dolar 34,2910 % 0.07
h Euro 37,0305 % 0.07
h Sterlin 44,3910 % -0.29
h Altın (Gr) 2.991,76 %-1,18
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kargonun içinde kaçak ürün bulunduran kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Kargonun içinde kaçak ürün bulunduran kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir kişinin kargo paketinde yapılan aramada 39 elektronik sigara ve 3 gümrük kaçağı kulaklık ele geçirildi. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar, kaçak ürün ticareti yapan kişilere yönelik sürdürülüyor. M.A.S. adlı şüpheli gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale’de polis, bir kişinin kargo paketinde yapılan arama sonucunda 39 adet elektronik sigara ve 3 adet kaçak kulaklık ele geçirdi. Olay, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yönetilen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ortaya çıktı. Şüpheli M.A.S.’ın kargo gönderisinde yapılan aramada, 39 elektronik sigara ve 3 gümrük kaçağı kulaklık bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Eskişehir’de Aralık ayında 53 milyon TL değerinde trafik cezası kesildi

Sıradaki haber:

Eskişehir’de Aralık ayında 53 milyon TL değerinde trafik cezası kesildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.