h Dolar 34,0064 % 0.3
h Euro 37,8796 % 0.3
h Sterlin 44,9921 % 0.94
h Altın (Gr) 2.822,66 %0,48
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karla mücadele ekiplerinin yardımıyla hasta alımı sırasında kara saplanan ambulans kurtarıldı

Karla mücadele ekiplerinin yardımıyla hasta alımı sırasında kara saplanan ambulans kurtarıldı

Van'ın Muradiye ilçesinde hasta almaya giden bir ambulans, kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalmıştı. Ancak Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından kurtarılan ambulans, hastayı alarak Muradiye Devlet Hastanesine ulaştırdı. Hastanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Van’ın Muradiye ilçesinde hasta almak için görevli olan bir ambulans, kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Neyse ki Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi kar temizleme ekipleri, ambulansın kurtarılması için hemen harekete geçti.
Haberlere göre, Gültepe Mahallesi’nde yaşlı bir kadın hastalandı ve acil yardım için 112 Ambulans Servisi çağrıldı. Ancak ambulans, hastayı almaya giderken karlı yolda saplandı. Durumu öğrenen Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi, kar temizleme ekiplerinden destek istedi. Ekiplerin çabalarıyla ambulans kurtarıldı ve hemen hastayı alarak Muradiye Devlet Hastanesine götürdü. Hastanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Bu olay, kar temizleme ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde olası bir felaketin önüne geçilmesini göstermektedir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olan bu ekipler, hayati öneme sahip olan acil sağlık hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlamaktadır.

Isparta’da Vatanı İçin Savaşan Kıbrıs Gazisi Defnedildi

Sıradaki haber:

Isparta’da Vatanı İçin Savaşan Kıbrıs Gazisi Defnedildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.