h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karlı yollar trafiği felç etti, ardı ardına kazalar yaşandı!

Karlı yollar trafiği felç etti, ardı ardına kazalar yaşandı!

Nevşehir'de meydana gelen buzlanma nedeniyle 10 farklı kazada toplamda 4 kişi yaralandı. Kazaların önlenmesi için polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Sürücüler, Karayolları'nın tuzlama çalışmalarının yetersiz olduğunu iddia etti. Karayolları ekipleri tuzlama ve araçların çekilmesiyle birlikte trafik normale döndü. Nevşehir Niğde karayolu, Nevşehir çevre yolu ve terminal kavşağı yakınlarında ise aşırı buzlanma nedeniyle 6 ayrı kaza daha gerçekleşti ve 2 kişi daha yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

Nevşehir’de hava sıcaklığının düşmesi sonucu meydana gelen buzlanma, toplamda 10 kazada 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Nevşehir’de olumsuz hava koşulları nedeniyle yol yüzeylerinde buzlanma yaşandı. Sabah saatlerinde yaşanan buzlanma, birçok kazaya sebep oldu. İbrahim Paşa rampalarında meydana gelen buzlanma nedeniyle 4 araç kaza yaptı. B.Ç. isimli sürücü, Ürgüp istikametinden Nevşehir istikametine seyir halindeyken aşırı buzlanma nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kazayı gören B.E. isimli bir sürücü ise kaza yapan araca çarpmamak için durdu ama o da kazaya karıştı. Aynı yönde seyreden E.Ç.T. isimli sürücü de aynı noktada aracının kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Kazaya karışan araçları gören vatandaşlar, aynı yönde seyreden A.D. isimli bir sürücüye de çarpmamak için durmaya çalışmasını söyledi. Ancak A.D. kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, kazaların yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı ve sürücüleri buzlanma konusunda uyararak daha yavaş gitmelerini istedi. Kazaya karışan sürücüler ise Karayolları’nın gerekli çalışmayı yapmadığını ifade etti. Karayolları ekiplerinin tuzlama işlemi yapmasının ardından ve kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü. Nevşehir Niğde karayolu, Nevşehir çevre yolu ve terminal kavşağı yakınlarında da meydana gelen 6 ayrı kazada ise 2 kişi daha yaralandı.
Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gelibolu’da Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği’nden trafik denetimi başlıyor!

Sıradaki haber:

Gelibolu’da Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği’nden trafik denetimi başlıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.