h Dolar 34,2849 % 0.05
h Euro 37,0149 % 0.05
h Sterlin 44,3722 % -0.31
h Altın (Gr) 2.989,80 %-1,25
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karnelerini alan öğrenciler, Matematik Müzesinde buluştu

Karnelerini alan öğrenciler, Matematik Müzesinde buluştu

Bilecik Belediyesi Matematik Müzesi'nde yapılan eğitim ve matematik kurslarına katılan yüzlerce çocuk, yarıyıl tatilinde karnelerini aldıktan sonra buluştu. Matematik derslerini severek öğrenen çocuklar, kitap okuma imkanı da buldu. Matematik Müzesi'nde atölye faaliyetlerine katılan öğrenciler, okuma becerilerini geliştirerek dönemi verimli bir şekilde tamamladılar.

Bilecik’te Yarıyıl Tatilinde Çocuklar Matematik Müzesinde Buluştu

Bilecik Belediyesi Matematik Müzesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi yarıyıl tatilinde çocukları ağırladı. Tatillerini değerlendirmek isteyen öğrenciler, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadıktan sonra Matematik Müzesi’nde bir araya geldi.

“Matematiğe Dokunmayan Kalmasın” sloganıyla düzenlenen eğitim ve matematik kurslarına katılan çocuklar, matematiği sevgiyle öğrenmenin yanı sıra yüzlerce sayfa kitap okuma imkanı da buldu. Yeni yıla kitap okuyarak giren yüzlerce öğrenci, eğitici ve renkli etkinliklerin gerçekleştiği Matematik Müzesi’nde verimli bir şekilde vakit geçirdi.

Bilecik Belediyesi Matematik Müzesi’nde uzman eğitmenler eşliğinde ağırlanan çocuklar, atölye faaliyetlerine katıldı ve anlamlı çalışmalara dahil olarak eğitim dönemini verimli bir şekilde tamamladı. Her bir grup öğrenci, dönem sonunda en az 20 kitap okuyarak okuma becerilerini geliştirdi ve kelime dağarcığını genişletti.

Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik sayesinde çocuklar, matematiği sevmeyi öğrenirken aynı zamanda kitap okuma alışkanlığı kazanmış oldu. Matematik Müzesi, çocukların eğlenceli ve öğretici bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir mekan olmaya devam ediyor.

Başkan Alp, Karne Töreninde Öğrencilerle Buluştu

Sıradaki haber:

Başkan Alp, Karne Töreninde Öğrencilerle Buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.