h Dolar 34,1265 % 0.04
h Euro 38,1249 % 0.04
h Sterlin 45,6265 % -0.34
h Altın (Gr) 2.916,20 %0,07
h BIST100 9.901,16 %-1,28
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kars’ta işletmelerde fiyat listesi kontrolü yapılıyor

Kars’ta işletmelerde fiyat listesi kontrolü yapılıyor

Kars'ta işyerlerinde fiyat listesi denetimi yapıldı. Fiyat listelerini asmayan esnaf uyarıldı. Ticaret İl Müdürlüğü ve Kars Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, kafe, restoran ve pastaneleri denetledi. Asılı olmayan fiyat listeleri uyarılarak düzeltilmesi sağlandı. Denetimlerin sürekli yapılacağı ve asmayan esnaflara cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Kars’ta işyerlerinde fiyat listesi denetimi gerçekleştirildi. İşletmelerin girişlerine fiyat listelerini asmamaları durumunda uyarılar yapıldı.

Kars’ta, tüketicilerin mağdur olmaması için Valilik, Ticaret İl Müdürlüğü ve Kars Belediyesi personelinden oluşan ekipler, denetimlerine aralıksız devam ediyor. Vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alan ekipler, kafe, restoran ve pastaneler gibi kent genelinde faaliyet gösteren işletmeleri denetledi. Ekipler, fiyat listelerinin görünür bir şekilde asılıp asılmadığını kontrol etti. Fiyat listelerini görünür bir şekilde asmayan işletmelere uyarıda bulunularak, listelerin dışarıdan görülebilecek şekilde asılması sağlandı.

Denetimlerin sürekli olarak devam edeceği belirtilirken, fiyat listelerini halen girişlere asmamakta ısrar eden işletmelere cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Erbaa’daki bir tekstil atölyesinde çıkan yangın büyük bir başarıyla kontrol altına alındı.

Sıradaki haber:

Erbaa’daki bir tekstil atölyesinde çıkan yangın büyük bir başarıyla kontrol altına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.