h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kars’ta yol sorunu çözülüyor: Bozulan yollar onarılıyor

Kars’ta yol sorunu çözülüyor: Bozulan yollar onarılıyor

Kars Belediyesi, kentteki bozulan yolların onarımı için çalışmalara başladı. Hava koşullarının uygun olması nedeniyle yol ve kaldırım onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Atatürk, Kazımpaşa, Karadağ ve Faikbey Caddeleri başta olmak üzere hasar gören yerlerin tamiri yapılıyor. Çalışmaların inşaat sezonuna kadar devam edeceği ve planlanan yeni yolların yapımına inşaat sezonunda başlanılacağı belirtildi.

Kars Belediyesi, Kars’ta etkili olan kış şartları nedeniyle bozulan yolların onarımı için çalışmalara başladı. Şehirdeki sıcaklık normallerde seyrettiği ve kar yağışının beklenenden az olduğu güneşli havayı fırsat bilen belediye ekipleri, yol ve kaldırım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Atatürk, Kazımpaşa, Karadağ ve Faikbey Caddeleri gibi hasar gören yollar ve kaldırımların onarımı yapılıyor. Yapılan çalışmalar, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanıyor. Onarım çalışmalarının inşaat sezonuna kadar devam edeceği ve inşaat sezonuyla birlikte planlanan yeni yol ve kaldırım yapım çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

18 yaşındaki genç, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

18 yaşındaki genç, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.