h Dolar 34,2596 % -0.01
h Euro 36,9694 % -0.01
h Sterlin 44,4826 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,40 %0,03
h BIST100 8.734,52 %-1,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kartal’da tehlikeli şerit değiştirme: Sürücü trafikten men edildi

Kartal’da tehlikeli şerit değiştirme: Sürücü trafikten men edildi

Kartal Sahil'inde makas atarak ilerleyen bir sürücü, cep telefonu kamerasına yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücüye 14 bin 258 TL para cezası verilirken aracı trafikten men edildi.

Kartal Sahilinde tehlikeli sürücü, cep telefonu kamerasında

Kartal Sahil yolunda makas atarak ilerleyen bir sürücünün görüntüleri, vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından sürücü gözaltına alındı ve 14 bin 258 lira para cezasına çarptırıldı. Araç ise trafikten men edildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Kartal Sahil yolunda meydana geldi. 34 YUF 67 plakalı araç sürücüsü, trafik yoğunluğuna aldırış etmeksizin makas atarak ilerlemeye devam etti. Bu tehlikeli hareket hem kendisinin hem de diğer araç sürücülerinin can güvenliğini tehlikeye attı. İşte bu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Araç trafikten men edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucunda, trafiği tehlikeye sokarak ilerleyen O.M. isimli sürücü yakalandı. Sürücüye, makas atmak ve abarth egzoz kullanmak suçlarından toplamda 14 bin 258 lira para cezası uygulandı ve adli işlem başlatıldı. Araç ise trafikten men edildi.

Mersin’de gerçekleştirilen operasyon sonucunda, PKK/YPG üyesi olduğu şüphesiyle aranan 2 kişi yakalandı.

Sıradaki haber:

Mersin’de gerçekleştirilen operasyon sonucunda, PKK/YPG üyesi olduğu şüphesiyle aranan 2 kişi yakalandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.