h Dolar 34,2849 % 0.05
h Euro 37,0149 % 0.05
h Sterlin 44,3722 % -0.31
h Altın (Gr) 2.989,80 %-1,25
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Katalitik sobanın kullanılması yangına neden oldu ve durumu önceden haber vermedi

Katalitik sobanın kullanılması yangına neden oldu ve durumu önceden haber vermedi

Çorum'un Alaca ilçesinde katalitik sobadan çıkan yangın sonucunda bir eve hasar meydana geldi. Evde bulunan Hakan Ç., katalitik sobayı yaktıktan sonra odada bulunan eşyaların alev aldığını fark etti. Hakan Ç., hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sonucunda evde büyük bir maddi hasar meydana gelirken, soruşturma devam ediyor.

Çorum’un Alaca ilçesinde meydana gelen yangında katalitik sobadan çıkan alevler bir evde hasara yol açtı. Ayhan Mahallesi Karanfil Sokak’ta ikamet eden Hakan Ç., ısınmak amacıyla evinde katalitik sobayı yakmıştı. Ancak mutfakta bir süre vakit geçirdikten sonra odasına geri döndüğünde eşyaların alev aldığını fark etti. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan Hakan Ç., yardım talebinde bulundu. İtfaiye ekipleri, Alaca Belediyesi tarafından olay yerine yönlendirildi. Müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sonucunda evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma ise halen devam ediyor.

Kayseri’de yaşanan ev yangınında 7 kişi dumandan etkilenirken, acil müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi

Sıradaki haber:

Kayseri’de yaşanan ev yangınında 7 kişi dumandan etkilenirken, acil müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.