h Dolar 34,1422 % 0.08
h Euro 38,0880 % 0.08
h Sterlin 45,5864 % -0.44
h Altın (Gr) 2.917,81 %0,12
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a

Kavak’ta zehir satanlara tolerans yok

Samsun'un Kavak ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 1 şüpheli gözaltına alındı ve 1011 gram kubar esrar ile 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Kavak ilçesindeki Jandarma timleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Yürütülen soruşturma devam ediyor ve zehir tacirleri ile mücadele kararlılıkla devam edeceği bildiriliyor.

Samsun’un Kavak ilçesinde düzenlenen operasyonda, 1011 gram kubar esrar ele geçirildi ve olayla bağlantılı olarak 1 şüpheli gözaltına alındı.

Kavak ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarıyla hız kesmeden devam ediyor. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün Muratbeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri şok operasyon neticesinde, 1011 gram kubar esrar ve 1 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Yetkililer, zehir tacirleriyle mücadelenin bundan sonra da aynı kararlılıkla aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtirken, yapılan operasyonla ilgili soruşturmanın halen devam ettiğini ifade etti.

Trafik felç! Akaryakıt taşıyan tanker devrildi, Çorum-Ankara karayolu kapanıyor

Sıradaki haber:

Trafik felç! Akaryakıt taşıyan tanker devrildi, Çorum-Ankara karayolu kapanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.