h Dolar 34,0956 % 0
h Euro 37,9048 % 0
h Sterlin 45,1397 % 0.01
h Altın (Gr) 2.796,91 %-0,20
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kavgada iki kişi yaralandı, üç kişi ise tutuklandı

Kavgada iki kişi yaralandı, üç kişi ise tutuklandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Eskişehir'de bir işletmede çıkan kavgada iki kişinin yaralandığı olayla ilgili üç şüpheliyi yakaladı. Olayda ateşli silahla yaralanan M.Ş. ve darp edilerek yaralanan L.A.'nın durumuyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Şüphelilerin kimlikleri V.K., H.A., S.H. ve S.B. olarak belirlendi ve ekipler tarafından yakalandılar. İşlemlerin ardından V.K. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eskişehir’de meydana gelen bir kavgaya ilişkin çalışma başlattı. Kavga sonucunda M.Ş. adlı bir kişi ateşli silahla vurulurken, L.A. ise darp edilerek yaralandı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışmalara başladı. Yapılan inceleme sonucunda V.K., H.A., S.H. ve S.B. olarak belirlenen şüpheliler yakalandı. Yakalanan şüpheliler adli makamlara sevk edildi ve V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis, halkı dolandırıcılara karşı uyarıyor

Sıradaki haber:

Polis, halkı dolandırıcılara karşı uyarıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.