h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kavşakta gerçekleşen otomobil kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kavşakta gerçekleşen otomobil kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kaza, Alandere Mahallesi'ndeki çelikler kavşağında meydana geldi. Otomobil sürücüsü Mustafa Özer olay yerinde öldü, diğer iki kişi ise yaralandı. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Kazanın nedeni araştırılıyor.

Sakarya Kocaali ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Alandere Mahallesi’ndeki çelikler kavşağında yaşanan kazada, Mustafa Özer’in kullandığı 41 LL 350 plakalı otomobil ile Ö.Y. tarafından kullanılan 54 D 006 plakalı Mercedes marka otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Mustafa Özer olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde yolcu olarak bulunan M.U. ile diğer otomobil sürücüsü Ö.Y. yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk müdahalelerin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mustafa Özer’in cansız bedeni hastane morguna götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tefecilik suçundan 447 milyon TL’lik mal varlığı olan kişiler gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Tefecilik suçundan 447 milyon TL’lik mal varlığı olan kişiler gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.