h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kayak merkezinde korkunç bir olay yaşandı: İşte acı gerçek!

Kayak merkezinde korkunç bir olay yaşandı: İşte acı gerçek!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kayak merkezinde meydana gelen kazada bir kadın, şambrelle kayarken yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Ailesi, pistin yanındaki tellerdeki açıklık nedeniyle işletmeye şikayetçi oldu. İhmal ve kusur olduğunu belirten aile, dava açacağını ifade etti. İşletme sahibi ise suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayrıca geçen yıl benzer bir olay yaşandığı ve avukatın telin yırtık olduğunu tespit ettiği belirtildi.

Kartepe’de Kayak Merkezi’nde Kadın Felaketi: Açıklığı Bulunan Tellerden Düşerek Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir kadın, ailesiyle birlikte kayak merkezinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti. 50 yaşındaki Tuğba Paloluoğlu, şambrelle kayarken tel örgülerdeki açıklıktan yaklaşık 5 metre yükseklikten düştü. Olay sonrası ailesi, işletme hakkında kusurlu ve ihmalkar davrandığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

14 Ocak Pazar günü ailesiyle birlikte Kartepe’deki bir kayak tesisine giden 3 çocuk annesi Tuğba Paloluoğlu, şambrelle kayarken iddiaya göre açıklık bulunan tellerden düştü. Kadın hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Paloluoğlu’nun ailesi, işletmenin kusurlu ve ihmalkar davrandığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Kazanın meydana geldiği sırada orada bulunan ve sorumlulardan şikayetçi olan Tuğba Paloluoğlu’nun kayınbiraderi Sümmani Yaşık, “Olayla ilgili ihmallerin, kusurların olduğunu tespit ettik. Ayın 14’ünde ailecek kayak merkezine eğlenmeye gidiyorlar. Kayarken yırtık olduğunu söyledikleri piste düşüyor. Hastaneye kaldırılırken şuuru açık olmasına rağmen şikayetlerinden bahsediyor. Sonunda maalesef hayatını kaybediyor” dedi.

Yaşık, işletmenin tel örgülerinde açıklık bulunduğunu iddia ederek, “İhmal ve kusur var. Bu olayın ardından açıklığı karla doldurup yataklar önüne konulmuş. Bu işin peşini bırakmayacağız. Geçen yıl benzer bir olay yaşandığını ve avukatımızın telin yırtık olduğunu söylediğini öğrendik. İnsan hayatının bu kadar ucuz olmasına izin veremeyiz” şeklinde konuştu.

Olayın şokunu yaşayan Tuğba Paloluoğlu’nun oğlu Murat Yaşık ise “Annemle kayarken ben düştüm, annem ise tellerin altındaki açıklıktan düştü. Rampa alanının dışına kaymışız. Kurtarma ekibi ve önlem yoktu. Annemin düştüğü yerden çıkardık. Ambulansta hayatını kaybettiğini öğrendik. Olaydan sonra açıklığı karla kapatıp yatak koydular. Aydınlatma da yoktu. Annem 3-4 metre yükseklikten düştü” dedi.

Bu arada işletme sahibi ise suçlamaları reddederek, anne ve oğlunun pist alanının dışına kaydıklarını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burdur’da kontrolü kaybeden tır kaza yaptı: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Burdur’da kontrolü kaybeden tır kaza yaptı: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.