h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaya’nın seçilmesine dair hayırlı olsun ziyareti verilmiş.

Kaya’nın seçilmesine dair hayırlı olsun ziyareti verilmiş.

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Belediye-İş Sendikası temsilcilerini ağırlayarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kaya, ziyarette çalışmaları hakkında bilgi verdi ve çalışanlarla yapılan sözleşme hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Geçtiğimiz hafta Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in rüşvet skandalının ardından istifasıyla gündeme gelen Bilecik Belediyesi, Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimlerle yeni bir başkana kavuştu. İYİ Parti’den istifa eden Mustafa Sadık Kaya, “Bağımsız” aday olarak seçimlere katılarak Bilecik Belediye Başkanı oldu. Seçimin ardından Belediye-İş Sendikası Genel Sekreteri Güney Demirdaş ve Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, yeni başkan Kaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Misafirlerine Bilecik ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Sadık Kaya, çalışanlarla birlikte Bilecik halkına hizmet ettiklerini vurguladı.

Ayrıca, toplantıda belediye çalışanlarıyla yapılan sözleşme konusu da ele alınarak fikir alışverişi yapıldı ve hatıra fotoğrafları çekildi.

LPG tankında büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu

Sıradaki haber:

LPG tankında büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.