h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a

Niğde’de Kayıp Şahsın Cesedi Boş Arazide Bulundu

Niğde’nin merkezinde bulunan Fertek Mahallesi’nde, boş bir arazide erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin, 2 gündür kayıp olarak aranan şahsa ait olduğu belirlendi.

Olay, Fertek Mahallesi’ndeki Taşkesti Mevki Argı Sokak’ta bulunan bir bahçede meydana geldi. Vatandaşlar, arazide hareketsiz bir halde yatan bir kişi fark etti ve durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk kontrolde, sağlık ekipleri tarafından şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, kimliğini belirlemek için çalışma başlattı ve ölen kişinin 1954 doğumlu Yaşar K. olduğunu ve 2 gündür kayıp olarak arandığını ortaya çıkardı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, talihsiz adamın cenazesi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşar K.’nın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrasında netlik kazanacak.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Firari FETÖ üyesi jandarma tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Firari FETÖ üyesi jandarma tarafından yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.