h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Kaymakam Zor, halkla buluştu!

Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Kıraçlar, Sakyol, Aşağıbudak, Örenceler, Karasar ve Arpaderen Köyleri'ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi ve köylerin genel durumunu inceledi. Zor, köy ziyaretlerini önemseyerek, vatandaşların fikirlerini hizmetlerde değerlendireceklerini ve köylerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaklarını söyledi.

Tunceli’nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Cüneyt Zor, ilçeye bağlı Kıraçlar, Sakyol, Aşağıbudak, Örenceler, Karasar ve Arpaderen köylerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Zor, köylerin genel durumu hakkında bilgi aldı ve yapılan veya planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Zor, köy ziyaretlerini düzenli olarak gerçekleştireceklerini belirterek, vatandaşların taleplerini dinleyip birlikte değerlendirerek çözüm odaklı çalışacaklarını vurguladı. Kaymakam, köylerin ihtiyaçlarını imkanlar doğrultusunda ve öncelik sırasına göre karşılamaya çalışacaklarını söyledi.

Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20’ye çıkarıldı

Sıradaki haber:

Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20’ye çıkarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.