h Dolar 34,1860 % 0.17
h Euro 37,0643 % 0.17
h Sterlin 44,6235 % 0.3
h Altın (Gr) 2.975,33 %0,73
h BIST100 9.002,34 %0,52
a

Bahçe İlçe Kaymakamının Şoförü Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

Osmaniye’de meydana gelen bir trafik kazasında, Bahçe İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı’nın makam şoförü olan Osman Tıraş hayatını kaybetti. Olay, 16 Ocak günü Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Şekerdere mevkiinde meydana geldi. Kaymakam Kayabaşı’nın makam aracı, bir program için yola çıktığı sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda bir tır ile çarpıştı. Kaza sonucunda koruma polisi ve şoför Osman Tıraş yaralandı. Ağır yaralanan Tıraş, tedavi gördüğü Osmaniye Devlet Hastanesinde maalesef yaşamını yitirdi.

Cenaze töreninde konuşan Bahçe İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, “Bizim için çok acı bir kayıp, ailesinin ve Bahçe halkının başı sağ olsun” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Tıraş’ın cenazesi Bahçe Kaymakamlığı önünde düzenlenen törenin ardından Bahçe Asri Mezarlığı’na defnedildi. Törene Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Tıraş’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Sandıkçı: “Türkiye’nin Gelecek Yüzyılı için Dünya Standartlarında Nesiller Yetiştiriyoruz”

Sıradaki haber:

Sandıkçı: “Türkiye’nin Gelecek Yüzyılı için Dünya Standartlarında Nesiller Yetiştiriyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.