h Dolar 34,2718 % -0.02
h Euro 37,0659 % -0.02
h Sterlin 44,3371 % -0.01
h Altın (Gr) 2.990,99 %-1,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kayseri’de yaşanan ev yangınında 7 kişi dumandan etkilenirken, acil müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi

Kayseri’de yaşanan ev yangınında 7 kişi dumandan etkilenirken, acil müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi

Talas ilçesindeki bir evde çıkan yangın sonucunda 3'ü çocuk olmak üzere toplamda 7 kişi dumandan hafif şekilde etkilendi. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve dumandan etkilenenlere ilk müdahale yapıldı. Yangın kontrol altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri’nin Talas ilçesinde bir evde çıkan yangında 7 kişi dumandan etkilendi. Bahçelievler Mahallesi Bismil Sokak’ta bulunan 14 katlı bir apartmanın 3. katında yer alan bir evin oturma odasında yangın çıktı. Yangın hızla yayıldı ve durum bildirimi üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında 3’ü çocuk olan 7 kişi hafif şekilde dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Şu anda olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybetti, damadı ağır yaralandı

Sıradaki haber:

Silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybetti, damadı ağır yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.