h Dolar 34,2634 % 0.01
h Euro 36,9883 % 0.01
h Sterlin 44,5163 % 0.06
h Altın (Gr) 3.032,32 %0,16
h BIST100 8.755,51 %-0,94
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaza sonrası ağır yaralanan kişi, hastanede yaşamını yitirdi

Kaza sonrası ağır yaralanan kişi, hastanede yaşamını yitirdi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki Soner Gülşen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın İstasyon Mahallesi'nde meydana geldiği belirtilirken, Gülşen'in şoförlük yaptığı ve liman inşaatında çalıştığı bilgisi paylaşıldı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 38 yaşındaki Soner Gülşen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İstasyon Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Soner Gülşen’in kullandığı 67 ZV 319 plakalı araç ile E.G. tarafından kullanılan 67 ZV 194 plakalı araç çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Soner Gülşen, hemen ZBEÜ Hastanesi’ne kaldırıldı. Soner Gülşen, liman inşaatında şoför olarak çalıştığı öğrenilen bir kişiydi. Ancak tüm müdahalelere rağmen hastanede yaşamı kurtarılamadı. Bu üzücü kaza sonucunda Soner Gülşen’in kaybı ile ailesi ve yakınları büyük bir acı içinde. Yetkililer, kazanın ardındaki nedenlerin araştırıldığını belirtti.

Hakkari’de Yolda Mahsur Kalanlara Gıda Yardımı Yapıldı

Sıradaki haber:

Hakkari’de Yolda Mahsur Kalanlara Gıda Yardımı Yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.