h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Zonguldak’ta Kontrolden Çıkan Otomobil İstinat Duvarına Çarparak Park Halindeki Araç Üzerine Uçtu

Zonguldak’ın Kapuz Caddesi üzerinde son dakika bir kazaya tanıklık edildi. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen olayda, Çiğdem Ş. (43) isimli sürücünün kullandığı Hyundai marka otomobil, rampada kayarak karşı şeritteki kaldırıma çıktı ve ardından bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç, istinat duvarını da aşarak park halindeki başka bir otomobilin üzerine uçtu. Neyse ki, istinat duvarı arasında asılı kalan sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Kazada toplamda 4 araç zarar gördü. Taş parçaları da çarpmanın etkisiyle diğer park halindeki araçlara hasar verdi.

Yaralı sürücü, ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Asılı kalan otomobil ise vinç yardımıyla kurtarıldı. Kazada maddi hasara uğrayan diğer araçlar da tespit edildi. Ana yolu etkileyen kazanın ardından trafik kontrollü bir şekilde sağlanırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Başlık, olayın önemini ve ilgi çekiciliğini vurgulamak adına okuyucuların dikkatini çekecek şekilde seçilmelidir.

Kırıkkale Emniyeti, huzur operasyonunda 2 kişiyi gözaltına aldı

Sıradaki haber:

Kırıkkale Emniyeti, huzur operasyonunda 2 kişiyi gözaltına aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.