h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaza sonucu hızını alamayan otobüs 2 araç ve bir direğe çarparak kendini durdurabildi.

Kaza sonucu hızını alamayan otobüs 2 araç ve bir direğe çarparak kendini durdurabildi.

Uşak-Ankara karayolunda meydana gelen kazada bir servis otobüsü, önce bir kamyon ve hemen ardından bir otomobile çarpmıştır. Ardından, otobüs aydınlatma direği ve bir ağaca da çarparak durabilmiştir. Kazada otobüs şoförü yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatmıştır.

Uşak ilinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir servis otobüsü önce bir kamyon ve bir otomobile çarptı, ardından bir aydınlatma direğine ve bir ağaca çarparak durabildi.

Kaza, Uşak-Ankara karayolunda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Ankara istikametine doğru ilerleyen Y.C. (53) isimli şoförün yönetimindeki 64 LN 013 plakalı boş işçi servisi, aynı yönde seyreden B.Ş. (55) isimli kamyonla çarpıştı. Çarpma sonucunda kontrolü kaybeden servis otobüsü, Z.G. (30) isimli sürücünün kullandığı 06 FR 610 plakalı otomobile çarptıktan sonra bir aydınlatma direğine ve bir ağaca çarparak durabildi.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kazada yaralanan otobüs şoförü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Ayrıca, otobüs sürücüsünün hayati tehlike geçirmediği belirlendi ve yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kameralara yansıyan otomobil yangını görüntüleri

Sıradaki haber:

Kameralara yansıyan otomobil yangını görüntüleri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.