h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaza sonucu Uşak’ta meydana gelen çarpışmada 8 kişi yaralandı

Kaza sonucu Uşak’ta meydana gelen çarpışmada 8 kişi yaralandı

Uşak'ın Karahallı ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı ve kazada toplamda 8 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlar Karahallı ilçesinin İnönü Caddesi ve Koşu Sokağı'ndan gelmekteydi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralılar Karahallı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, bazıları ise Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uşak’ın Karahallı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı ve 8 kişi yaralandı. Kazanın detaylarına göre, S.S. yönetimindeki 35 KAF 62 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nden merkez istikametine seyrettiği sırada, M.B. tarafından kullanılan 20 AHJ 941 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis gönderildi. Yaralanan sürücüler ve araçlarda bulunan 6 yolcu, Karahallı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karahallı Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından 4 kişi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gece boyunca karanlığı aydınlatan alevler, terk edilmiş bir evden yükseldi

Sıradaki haber:

Gece boyunca karanlığı aydınlatan alevler, terk edilmiş bir evden yükseldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.