h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaza sonucu yan yatan otomobilde 1 kişi yaralandı

Kaza sonucu yan yatan otomobilde 1 kişi yaralandı

Bolu’da minibüsle çarpışan otomobilin yan yatması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Kuruçay Mahallesi’nde Kümbet Sokak’ta gerçekleşti. Minibüs ile otomobil çarpıştıktan sonra otomobil beton duvara çarparak yan yattı. Yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bolu’da meydana gelen bir kaza sonucunda minibüs ile çarpışan bir otomobil yan yatarken, bir kişi yaralandı. Kaza, Kuruçay Mahallesi’nde Kümbet Sokak’ta meydana geldi. Olayın detaylarına göre, Kümbet Sokak üzerinde seyreden Sefa M. yönetimindeki 44 DU 284 plakalı minibüs ile akaryakıt istasyonundan çıkan Ali K. sürekli bir plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil beton bir duvara çarparak yan yattı. Kazada sürücü Ali K. yaralandı. İhbar üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerini olay yerine yönlendirdi. Vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılan yaralı, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Okul çevresi ve servis araçları kontrol altına alındı

Sıradaki haber:

Okul çevresi ve servis araçları kontrol altına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.