h Dolar 34,1169 % 0.29
h Euro 38,0571 % 0.29
h Sterlin 45,3329 % 0.05
h Altın (Gr) 2.864,63 %1,26
h BIST100 9.920,25 %-0,55
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaza Sonucu Yola Savrulan Otomobilin Yolcu Kenarında Biten Kontrolsüz Sürüşü: 1 Yaralı

Kaza Sonucu Yola Savrulan Otomobilin Yolcu Kenarında Biten Kontrolsüz Sürüşü: 1 Yaralı

Aydın-İzmir Otobanı'nda meydana gelen bir kazada bir otomobil bariyerleri aşıp yol kenarına uçtu. Otomobil sürücüsü kadın yaralanırken araç kullanılamaz hale geldi. Kazayı görenler olayı bildirerek yardım istedi. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücü, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmamakta. Yetkililer kazayla ilgili inceleme başlattı.

Aydın-İzmir Otobanı’nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil Yol Kenarına Uçtu

Aydın-İzmir Otobanı’nda meydana gelen bir trafik kazasında bir otomobil, kontrolünün kaybedilmesi sonucu bariyerleri aşarak yol kenarına uçtu. Kazada araç sürücüsü olan bir kadın yaralanırken, otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Kaza, Aydın-İzmir Otobanı Muğla Karayolu bağlantı yolunda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, A.S.A isimli sürücünün kullandığı 66 ABG 873 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak yol kenarına uçtu. Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sağlık görevlilerine teslim ederek güvenlik önlemi aldı. Yaralanan sürücü A.S.A., sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle Aydın Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Şans eseri hayati tehlikesi bulunmayan sürücünün durumu iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habur Çayı’nda Mahsur Kalan Otomobil Vinç İle Kurtarıldı

Sıradaki haber:

Habur Çayı’nda Mahsur Kalan Otomobil Vinç İle Kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.