h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kazada yaralanan kaymakamın şoförü, hayatını kaybetti

Kazada yaralanan kaymakamın şoförü, hayatını kaybetti

Osmaniye'ye bağlı Bahçe İlçe kaymakamı Aziz Kayabaşı'nın makam şoförü Osman Tıraş, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazada, yağışın yolun kayganlaşmasına sebep olduğu belirtilerek makam aracının bir tır ile çarpıştığı ve koruma polisi ile şoförün yaralandığı ifade edildi. Ağır yaralanan Tıraş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Törenle defnedilen Tıraş'ın cenazesine, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve yakınları katıldı.

Bahçe İlçe kaymakamının şoförü trafik kazasında hayatını kaybetti

Osmaniye’de meydana gelen trafik kazasında, Bahçe İlçe kaymakamının makam şoförü hayatını kaybetti. Kazaya yol açan yağışlı hava koşulları, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Şekerdere mevkiinde makam aracının Scania karma tırla çarpışmasına neden oldu. Kazada, koruma polisi ve makam şoförü yaralandı ve şoför tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cenaze töreninde Bahçe İlçe kaymakamı Aziz Kayabaşı, “Bu acı kayıp için çok üzgünüz. Ailesine, sevenlerine ve tüm Bahçe halkına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Hayatını kaybeden şoförün cenazesi Bahçe Kaymakamlığı önünde düzenlenen bir törenin ardından Bahçe Asri Mezarlığı’na defnedildi. Törene, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, şoförün yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Gaziantep’te yakalanan 4 hırsız suç üstü yakalandı

Sıradaki haber:

Gaziantep’te yakalanan 4 hırsız suç üstü yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.