h Dolar 34,2735 % 0.03
h Euro 37,0023 % 0.03
h Sterlin 44,3751 % -0.31
h Altın (Gr) 2.991,55 %-1,18
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale'de gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ terör örgütüne mensup bir yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, örgütün faaliyetlerini deşifre etmek için çalışma yaptı ve Irak uyruklu D.O.S.M. isimli şahsı şehir merkezindeki evinde yakaladı. Irak mahkemeleri tarafından arama kararı bulunan şüpheli, sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edildi.

Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla DEAŞ’ın eylemlerini açığa çıkarmak amacıyla bir çalışma yaptı. Ekipler, örgüt içerisinde faaliyet gösterdiği ve Irak mahkemelerinin kendisi hakkında arama kararı çıkardığı tespit edilen Irak vatandaşı D.O.S.M.’yi şehir merkezindeki evinde yakaladı. Şüpheli, sınır dışı edilmek üzere Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Kırıkkale’de yapılan operasyonda DEAŞ terör örgütüne yönelik bir kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Kırıkkale’de yapılan operasyonda DEAŞ terör örgütüne yönelik bir kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.