h Dolar 34,1564 % 0.16
h Euro 37,9046 % 0.16
h Sterlin 45,2922 % -0.51
h Altın (Gr) 2.872,23 %-0,08
h BIST100 9.890,24 %-0,10
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırıkkale’de Korkunç Olay: Bir Vatandaş Başıboş Köpeğin Saldırısına Uğrayarak Yaralandı

Kırıkkale’de Korkunç Olay: Bir Vatandaş Başıboş Köpeğin Saldırısına Uğrayarak Yaralandı

Kırıkkale'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir vatandaş, kolundan ve el bileğinden yaralandı. Sık sık gruplar halinde dolaşan bu köpekler, insanların güvenliğini tehdit ediyor. Saldırıya uğrayan vatandaşın durumu iyi olsa da hastaneye kaldırıldı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık görevlileri müdahalede bulundu ve vatandaş tedavi altına alındı. Kırıkkale'de başıboş köpeklerin neden olduğu bu tür olaylar endişe yaratmaya devam ediyor.

Kırıkkale’de Başıboş Köpeklerin Saldırısı Sonucunda Yaralanan Vatandaş Hastaneye Kaldırıldı

Kırıkkale’de nüfuzlu bir sokak köpekleri grubunun halkı rahatsız ettiği bildirildi. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde toplu halde dolaşan bu köpekler, bazı vatandaşlar için korku dolu anlar yaşanmasına neden oluyor. Başıboş sokak köpeklerinin dolaştığı Sanayi Mahallesi 3700. Sokak’ta, M.Y. isimli 37 yaşındaki bir vatandaşa köpekler saldırdı. Bu saldırı sonucunda vatandaşın kol ve el bileği yaralandı.

Çevredeki diğer vatandaşlar yardımıyla saldırıdan kurtulan M.Y., durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan vatandaş, daha sonra Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edildi. Acil servis bölümünde tedavi altına alınan M.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu tür olayların önüne geçmek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için yetkililerin daha etkin bir şekilde önlem alması bekleniyor.

29 şahıs, uyuşturucu operasyonunda yakalandı ve tutuklandı

Sıradaki haber:

29 şahıs, uyuşturucu operasyonunda yakalandı ve tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.